Klient
Olympus

Mesto
Vroclav

Kategória
Kancelárie

Plocha
17 m²

Moderná, plne funkčná konferenčná miestnosť

V moderných firmách sa presklené konferenčné miestnosti stávajú štandardom. Neustály pohyb na chodbách vystavuje zamestnancov neustálemu rozptýleniu a sťažuje im sústredenie sa na svoje úlohy. Ako výrobca fotoaparátov a zdravotníckych zariadení sa Olympus rozhodol pre REVOLUČNÝ prístup k riešeniu tohto problému – a vybral si fóliu SONTE.

Vďaka možnosti inštalácie retro-fit fólie na hotové presklené steny nebolo potrebné vykonávať zložité opravy. Zamestnanci Olympusu získali možnosť zakryť zasklenie a odrezať sa od vonkajších rušivých vplyvov. Fólia SONTE zároveň dokonale ladil s moderne zariadeným priestorom s použitím loftových akcentov.

Chcete zvýšiť súkromie?

Kontaktujte nás a pripojte sa k revolúcii

Pozri tiež

porsche logo

Showroom PORSCHE – Krakov

Kancelária majiteľa salónu PORSCHE je úplne vyrobená zo skla. Je to praktické a moderné riešenie, avšak nezaručuje dostatočné súkromie.

Čítajte viac

avenue logo

Deweloper Park Avenue – Budynek Park Avenue

Oddelenie kancelárie prezidenta od konferenčnej miestnosti je efektívne a praktické riešenie, ktoré umožňuje použitie tekutokrystalickej fólie SONTE.

Čítajte viac

Luxus na vode – Používanie SONTE fólie na jachtách

SONTE fólia je inovatívne riešenie pre jachty, ponúkajúce okamžité súkromie, ochranu pred slnkom a UV žiarením, ako aj zvýšenie prestíže vašej lode. Zistite viac o možnostiach inštalácie SONTE fólie na nové aj existujúce sklenené povrchy.

Čítajte viac