Klient
Grand House

Mesto
Kraków

Kategória
SPA

Plocha
14 m²

Presklená masážna miestnosť? Prečo nie!

Sklo sa perfektne hodí do modernej SPA zóny – otvára a presvetľuje priestor, čím ju opticky zväčšuje. Neposkytuje však pre relaxáciu potrebné súkromie. Aby sme našim hosťom zaručili maximálnu intimitu počas procedúr, majitelia hotela Grand House sa rozhodli použiť fóliu SONTE Smart.

Fólia SONTE Smart bola inštalovaná na dvojité zasklenie vysokého stropu so zvukovou izoláciou a kontrolou priehľadnosti integrovanou so systémom riadenia budovy. Vďaka riešeniu SONTE získala Grand House SPA zóna moderný vzhľad, ktorý zaručuje komfort používania pre zamestnancov a hostí úplné súkromie.

Chcete zvýšiť súkromie?

Kontaktujte nás a pripojte sa k revolúcii

Pozri tiež

Retro-fit – ako nainštalovať fóliu SONTE bez potreby zložitých renovácií?

Objavte, ako nainštalovať fóliu SONTE bez zložitých renovácií – Váš sprievodca technológiou, ktorá mení svetlo a súkromie v domovoch a kanceláriách. Zistite viac o energetickej efektívnosti, kontrole súkromia, jednoduchej integrácii do inteligentnej domácnosti a jednoduchom inštalačnom procese. Fólia SONTE je budúcnosťou pohodlného a efektívneho bývania.

Čítajte viac

sharp nec logo

Sharp/Nec – Inspiration Hub

Vysoká úroveň umiestnenia reklám. Vďaka spätnej projekcii môžete na akéjkoľvek sklenenej ploche zobraziť akýkoľvek marketingový obsah moderným a revolučným spôsobom.

Čítajte viac

bilbioteka logo

Mediateka 800. výročia – Piotrków Trybunalski

Knihy vystavené škodlivému UV žiareniu sa s časom poškodzujú. Stránky žltnú, farby vyblednú. Je to vážny problém v takomto prostredí.

Čítajte viac