Brain Embassy – Adgar Park

Klient
Brain Embassy

Miasto
Warszawa

Kategoria realizacji
Co-working Area

Powierzchnia
16 m²

Designerska przestrzeń sprzyjająca koncentracji

Czasem najlepsze pomysły rodzą się w ciszy. A czasem – podczas energicznej, inspirującej i dynamicznej burzy mózgów. W każdym z tym przypadków przestrzeń pracy powinna być jednak całkowicie wolna od rozpraszaczy, tak, aby sprzyjać maksymalnej koncentracji. Twórcy co-workingowej przestrzeni Brain Embassy doskonale o tym wiedzą – i dlatego zaprojektowali w niej specjalny pokój Brainstorm ROOM.

Przestrzeń Brainstorm ROOM została oddzielona od pozostałych części Brain Embassy za pomocą folii SONTE. Dzięki temu pracujące w niej zespoły mogą osłonić się od ruchu za przeszkleniem, aby nie dopuścić do tego, że pomysł na genialną kreację niepostrzeżenie ucieknie, spłoszony zewnętrznym rozpraszaczem. Folia SONTE została zainstalowana na ścianie szklanej (retro-fit) o odporności ogniowej EI60. Zapewnia nie tylko prywatność i przestrzeń sprzyjającą koncentracji, ale i świetnie pasuje do nowoczesnego, designerskiego stylu wnętrz Brain Embassy.

Chcesz zwiększyć prywatność?

Skontaktuj się z nami i dołącz do rewolucji

Zobacz także

avenue logo

Deweloper Park Avenue – Budynek Park Avenue

Oddzielenie gabinetu prezesa od sali konferencyjnej to efektowane i praktyczne rozwiązanie, które umożliwia ciekłokrystaliczna folia SONTE.

Czytaj więcej

RSM logo

RSM – Budynek Gdański Business Center

Jak Cię widzą, tak Cię piszą! Pierwszy kontakt z klientem często ma miejsce w recepcji firmy. Przeszklone sale konferencyjne przyciągają uwagę.

Czytaj więcej

bilbioteka logo

Mediateka 800-lecia – Piotrków Trybunalski

Książki narażone na szkodliwe promieniowanie UV z czasem niszczeją. Strony żółkną, kolory płowieją. To poważny problem w takim miejscu.

Czytaj więcej